Boeken voorvertoning

Alle webshops waar u boeken gratis kunt retourneren

Wilt u een boek via internet, maar kunt u niet kiezen of u gaat voor de spannende thriller of romantische roman? Of bent u er niet zeker van of het artikel er in het echt ook net zo goed uitziet als op de foto’s online? Dan is het natuurlijk wel handig dat u het bestelde boek makkelijk en het liefst gratis weer terug kunt sturen. In het overzicht op deze site staan webwinkels die aan gratis retournering doen. Dit betekent dat u uw bestelde boek op kosten van de webwinkel, dus kosteloos voor u, weer mag terug sturen indien u niet tevreden bent.

Gaat u op verjaardagsvisite, maar twijfelt u over welke boeken de jarige al gelezen heeft? Of is het niet duidelijk of het om een hardcover of pocketversie gaat? Neem dan eens een kijkje bij onderstaande webwinkels en controleer of ze daar ook verkopen wat u zoekt. Bij al deze webwinkels is het terugzenden van boeken namelijk gratis. Internetshoppen is nog nooit zo makkelijk geweest. Waarom de deur nog uitgaan terwijl u de luxe kunt beleven dat het thuis wordt bezorgd en u thuis pas hoeft te bepalen of u een aankoop al dan niet houdt? Bestel nu uw favoriete boek en beslis pas later, zonder bijkomende kosten.

Bol.com

Bol.com is een bekend Nederlands warenhuis dat vrijwel allerlei soorten producten levert. Van boeken tot sportkleding. En van elektronica tot meubels. Het assortiment breidt bovendien steeds meer uit.

Retourinformatie

Er kan binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling gratis geretourneerd worden. Dit geldt niet voor sommige tweedehands producten.

Levering

Bij bestellingen boven de €20,- wordt er gratis verzonden. Beneden 20 euro betaalt u 2,49. Voor kleine, direct leverbare artikelen geldt op werkdagen voor 23:59 uur besteld, de volgende dag in huis. Voor grotere artikelen kan eerder bestellen noodzakelijk zijn.
Bezoek

AKO

Op AKO.nl kunt u snel, gemakkelijk en veilig boeken bestellen. En met meer dan 180.000 Nederlandse en Engelse boeken en ruim 2000 tijdschriften heeft u altijd een ruime keus.

Retourinformatie

U kunt de bestelling retourneren tot en met 14 dagen nadat u de bestelling heeft ontvangen. Het terugsturen van de bestelling is kosteloos.

Levering

Voor de meeste boeken op AKO.nl geldt een levertijd van 24 uur, als deze voor 22:45 uur besteld zijn. Bestellingen boven de €20 zijn gratis, daaronder bedragen de verzendkosten €1.99.
Bezoek

de Bijenkorf

De Bijenkorf is het toonaangevende warenhuis met mode, accessoires en inrichting van alle grote merken. Onlangs heeft de Bijenkorf de switch gemaakt naar het creëren van een 'luxe beleving voor de klant' en u ziet dat ook in de webshop terug.

Retourinformatie

U kunt uw bestelling gratis retour sturen indien u retourneert via PostNL. Ook kunt u een product gratis afgeven bij een filiaal. Bedenktijd is 21 dagen.

Levering

Maandag t/m zaterdag geldt voor 22.00 uur besteld, de volgende dag thuis bezorgd. Bezorging is gratis met een Bijenkorf account (gratis aan te maken). Een bezorging op zondag of op een af te spreken tijdstip kost 7,95 euro.
Bezoek